Bouwheer - eigenaar - huurder

Lange levensduur

U bouwt of renoveert een gebouw, bent eigenaar of huurder? Een pand met duurzame materialen is altijd de beste keuze. Als u kiest voor een LCC-plafond bent u zeker van een zeer lange levensduur.

Onderhoudsvriendelijk

Metalen LCC-plafonds onderhoudt u met eenvoudige middelen. U heeft geen speciale onderhoudsproducten of toebehoren nodig. De hoogwaardige polyesterlak heeft een uitstekende hechting zodat u zelfs niet hoeft te overschilderen.  LCC-plafonds gaan gemakkelijk dertig jaar mee.

Akoestiek

Kiest u voor een geperforeerde uitvoering van een metalen plafond, in combinatie met een geluidsabsorberend vlies en/of een akoestische deken, dan verhoogt u de spraakverstaanbaarheid in een ruimte enorm. Dit wordt dan ook vaak toegepast in aula's, scholen en vergaderzalen. Om geluid te dempen, richting gang of aangrenzende ruimtes, kunt u akoestische barrières voorzien. Een aangepaste akoestiek levert een grote bijdrage aan het comfort in een ruimte.

Duurzaamheid

Moet uw gebouw voldoen aan bepaalde duurzaamheidsnormen (BREEAM, EBP …)? Ook dan zijn LCC-plafonds een uitstekende investering. Staal is een duurzaam product. Afhankelijk van het type en de uitvoering biedt een LCC-plafond u bijvoorbeeld een zeer hoge lichtreflectie (minder kunstlicht nodig, dus minder energieverbruik). Maar ook de lange levensduur van een LCC-plafond draagt bij aan een betere score voor de bouwnormen waaraan u wilt voldoen.

Groen productieproces

LCC-Plafonds produceert met eigen groene stroom en onze plafondpanelen worden vervaardigd uit ecologisch verantwoord, duurzaam materiaal dat in zeer hoge mate recyclebaar is. De afstand tussen grondstof en installatie beperken we tot het absolute minimum. Bovendien produceert LCC-Plafonds enkel op maat waardoor er minder afval is.

February, 2018

Een BL H30-20 sportplafond is de ideale oplossing voor ruimtes waarin gesport wordt: turnzalen, overdekte speelplaatsen, zwembaden... Voor iedere situatie biedt LCC-Plafonds u een BL-H sportplafond in het geschikte materiaal:

November, 2017

Tijdens de Dag van de Afwerking (28.11 in Brussels Expo) stelt LCC-Plafonds de stalen LCC-Clip-In-Cassettes voor.

De brandstabiele panelen zijn verkrijgbaar in twee formaten:

November, 2017

Ook dit jaar is LCC-Plafonds van de partij op de Dag van de Afwerking.

Welkom op stand 74 in Brussels Kart Expo op dinsdag 28 november en maak kennis met de brandstabiele LCC-Clip-In 1200x600mm.

Klik hier om u in te schrijven (gratis!)

January, 2017

In het Claerhout Communicatiehuis, een multifunctionele ontmoetingsruimte in Gent, werden op verschillende plaatsen akoestische BL-Plafonds geplaatst.

Bouwen aan Vlaanderen schreef een uitgebreid artikel over dit project met ruime aandacht voor LCC-Plafonds.

September, 2016

Natuurlijk is LCC-Plafonds aanwezig op de Dag van de Afwerking!

U bent van harte welkom op stand 74.

Dinsdag 29 november 2016 in Brussels Kart.

Heel graag tot dan!

February, 2016

Een goed plafond heeft een positieve invloed op de inrichting van een sportzaal of -hal. In de eerste plaats is het belangrijk om rekening te houden met de balvastheid aangezien dit in grote mate de levensduur van het plafond bepaalt.