Installateur

De metalen plafondsystemen van LCC kunt u in zeer diverse sectoren installeren.

Technische ondersteuning

LCC-Plafondsystemen zijn zeer eenvoudig te monteren of demonteren. Voor elk type plafond heeft LCC een gepaste handleiding. Heeft u geen ervaring met metalen plafonds? Dan begeleiden wij u graag op uw werf.

Maatproduct en integratie van technieken

LCC-Plafonds produceert enkel op maat. U heeft dus geen afval of reststukken als uw werf is afgewerkt. Verlichting, verluchting, branddetectie… alle technieken zijn vlot te integreren.

Snelle levering

Wij begrijpen dat u uw materiaal soms heel snel nodig heeft. Omdat LCC-Plafonds de stalen en aluminium lamellen in Antwerpen produceert, zijn we zeer flexibel en kunnen we heel snel reageren als u een dringende bestelling heeft. We leveren op uw bedrijf of op uw werf, aan u de keuze.

Opleiding

Wilt u meer weten over onze plafonds, het materiaal, het toebehoren en hoe u een LCC-plafond monteert of demonteert? U bent van harte welkom voor een gratis demo of opleiding en een rondleiding in onze productieafdeling. Neem hiervoor contact op met Annemie Declercq (T +32 3 897 13 04) en zij zoekt samen met u naar een geschikt moment.

Bestellen via een distributeur?

Raadpleeg hier de lijst van onze distributeurs.

February, 2018

Een BL H30-20 sportplafond is de ideale oplossing voor ruimtes waarin gesport wordt: turnzalen, overdekte speelplaatsen, zwembaden... Voor iedere situatie biedt LCC-Plafonds u een BL-H sportplafond in het geschikte materiaal:

November, 2017

Tijdens de Dag van de Afwerking (28.11 in Brussels Expo) stelt LCC-Plafonds de stalen LCC-Clip-In-Cassettes voor.

De brandstabiele panelen zijn verkrijgbaar in twee formaten:

November, 2017

Ook dit jaar is LCC-Plafonds van de partij op de Dag van de Afwerking.

Welkom op stand 74 in Brussels Kart Expo op dinsdag 28 november en maak kennis met de brandstabiele LCC-Clip-In 1200x600mm.

Klik hier om u in te schrijven (gratis!)

January, 2017

In het Claerhout Communicatiehuis, een multifunctionele ontmoetingsruimte in Gent, werden op verschillende plaatsen akoestische BL-Plafonds geplaatst.

Bouwen aan Vlaanderen schreef een uitgebreid artikel over dit project met ruime aandacht voor LCC-Plafonds.

September, 2016

Natuurlijk is LCC-Plafonds aanwezig op de Dag van de Afwerking!

U bent van harte welkom op stand 74.

Dinsdag 29 november 2016 in Brussels Kart.

Heel graag tot dan!

February, 2016

Een goed plafond heeft een positieve invloed op de inrichting van een sportzaal of -hal. In de eerste plaats is het belangrijk om rekening te houden met de balvastheid aangezien dit in grote mate de levensduur van het plafond bepaalt.