XL Plafond

 

Met XL-plafondpanelen heeft u de volledige vrijheid voor het uitwerken van uw concept. Het XL-Plafond geeft uw ruimte een eigentijds karakter en een strak en rustig geheel.

 

 

Functioneel 

Het XL-plafond leent zich voor uiteenlopende toepassingen, gekoppeld aan de voorziene functionaliteit en technieken. Opteert u voor de zelfdragende panelen, dan heeft u eenvoudig toegang tot het plenum. Zo blijven uw technieken gemakkelijk bereikbaar voor eventuele onderhoudswerkzaamheden. Verlichting, sprinklers, rookdetectie enz. worden naadloos ingebouwd.

 

Akoestisch comfort 

Het XL-plafond onderscheidt zich door zijn uitzonderlijk hoge absorptiewaarden in de akoestische uitvoering (tot αW 0,95). Hiervoor worden de panelen geperforeerd en voorzien van een ingelijmd akoestisch vlies en/of horizontale akoestische isolatie.

 

Onderhoudsvriendelijk en modern

De brede, lineaire XL-panelen passen zowel in modulaire als in niet-modulaire gebouwen. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en alle zelfdragende panelen zijn eenvoudig (de)monteerbaar. Zo is uw plenum altijd vlot toegankelijk.