Team LCC

 

LCC-Plafonds telt 6 dynamische medewerkers. Samen vormen we een complementair team, waarin onze jarenlange ervaring en enthousiasme een meerwaarde is. We hebben een hart voor de job en voor onze klanten. Dagelijks staan we voor u klaar.

 

Samen bekijken we uw project en adviseren we u de beste plafondoplossing. Dankzij onze flexibiliteit en de korte leveringstermijnen maken we het verschil.

 

 

Vision in ceilings

 

We starten met uw noden en verwachtingen. Vervolgens zorgen we voor een match met de juiste plafondoplossing.

  • Wilt u een plafond dat makkelijke te monteren is?
  • Een plafond met sterke akoestische absorptie?
  • Op zoek naar een buitenplafond dat alle weersomstandigheden aankan?

Voor al deze wensen heeft LCC-Plafonds een geschikte oplossing.

 

 

 

Duurzaam kwaliteitsproduct

 

Onze stalen plafondpanelen worden vervaardigd uit ecologisch verantwoord, duurzaam materiaal dat in zeer hoge mate recyclebaar is. De afstand tussen grondstof en installatie beperken we tot het absolute minimum. Bovendien produceert LCC-Plafonds met eigen groene stroom en uitsluitend op maat waardoor we nauwelijks afval produceren.

 

Belgisch familiebedrijf

LCC-Plafonds maakt deel uit van de Interalu Groep. We zijn een 100% familiebedrijf met hoofdkantoor en productie in Antwerpen. Ons team van geƫngageerde medewerkers streeft elke dag mee naar de beste kwaliteit. Met kantoren in Luxemburg, Nederland, Frankrijk en een verkoopspartner in Italiƫ hebben we ook internationale uitstraling.

Hebt u een concreet project in gedachten?