Particulier

Eenvoudige montage

LCC-plafonds zijn verkrijgbaar bij verschillende distributeurs. Dankzij de eenvoudige montage en demontage van de panelen, kunt u onze systemen zelf installeren. U kunt natuurlijk ook beroep doen op een installateur.

Lange levensduur

De metalen LCC-plafonds hebben een zeer lange levensduur. En, ook heel belangrijk, dankzij de speciale laktechnieken hoeft u het plafond niet te overschilderen. Voor het onderhoud heeft u geen speciale producten nodig, de gangbare schoonmaakmiddelen volstaan. U kunt LCC-plafonds toepassen in uw badkamer, keuken, garage, carport, overdekt terras, bureau … Voor elke ruimte of omgeving vindt u bij LCC-Plafonds de geschikte oplossing.

Bestellen via een distributeur

LCC-Plafonds werkt voor de verkoop aan particulieren samen met distributeurs. Zij geven u graag meer informatie en handige tips over onze plafondsystemen. Raadpleeg hier de lijst van onze distributeurs.

March, 2019

Wat is het verband tussen een CL- en een XL-plafond?

April, 2018

Samen creëren we de ideale verlichting.

Goede verlichting is een belangrijk aspect in een ruimte. Dat geldt zowel voor kantoren, winkelcentra en horeca als voor grote hallen.

Hoe u licht creëert, heeft een invloed op het totaalplaatje. U heeft diverse mogelijkheden:

February, 2018

Een BL H30-20 sportplafond is de ideale oplossing voor ruimtes waarin gesport wordt: turnzalen, overdekte speelplaatsen, zwembaden... Voor iedere situatie biedt LCC-Plafonds u een BL-H sportplafond in het geschikte materiaal:

May, 2015

Een optimale lichtreflectie én een uitstekende akoestische absorptie: NanoPerfo® combineert diverse voordelen in één plafondsysteem.