NanoPerfo®

Hoe 0,8mm het verschil maakt

Op vraag van architecten en bouwheren die willen voldoen aan de verschillende duurzaamheidsnormen (BREEAM, EPB …) heeft LCC-Plafonds lineaire, metalen plafondpanelen met een perforatie van 0,8mm ontworpen. Deze NanoPerfo® combineert het beste van twee werelden: een optimale lichtreflectie én een uitstekende akoestische absorptie. Twee aspecten die om verschillende redenen belangrijk zijn. LCC-plafonds met NanoPerfo® ondersteunen projecten die duurzaamheid, comfort en energiebesparing voor ogen hebben.

Algemene informatie

Optimale lichtreflectie, hoge akoestische absorptie

Dankzij de lichtreflectie van meer dan 80% heeft u minder kunstlicht nodig en u bespaart dus energie: minder elektriciteit, minder lampen, minder onderhoud.

De akoestische absorptie (0,75aw) levert een belangrijke bijdrage aan de sfeer in een ruimte. Het plafond absorbeert klankweerkaatsing en u heeft geen last van nagalm. In (landschaps)kantoren, vergaderruimtes, auditoria, klaslokalen en andere ruimtes waar veel mensen samenkomen is dit een belangrijke factor. Hoe minder storende geluiden en hoe beter de spraakverstaanbaarheid, hoe langer de concentratie behouden blijft.

Een plafond met NanoPerfo® heeft bovendien een zeer strakke uitstraling.

Download hier de NanoPerfo® folder

Technical data

Types plafond met NanoPerfo®

De NanoPerfo® is beschikbaar voor volgende plafondtypes: CL 150, CL 200, CL 225 en XL 300. De plafondpanelen worden door LCC-Plafonds vervaardigd (rolvorm-techniek) uit een hoogwaardige staallegering (Fe P02 GZ 100S).

Ook interessant