Project in de kijker

Betonkernactivering

“In dit project is gekozen voor betonkernactivering. Samen met onze partners: architectenbureau Cuypers&Q en aannemer Houben NV vonden we een oplossing die rekening houdt met 3 essentiële eisen voor het plaatsen van een metalen plafond onder betonkernactivering, nl. voldoende doorlaat, een goede akoestiek en een esthetische meerwaarde”, vertelt Gunter Luypaert, accountmanager Metal Ceilings bij Interalu - LCC-Plafonds.

 

Esthetiek en akoestiek

“Het BLHx-plafond is hier de perfecte keuze omwille van het strakke design. De verlichting is mooi geïntegreerd in de open voegen tussen de plafondpanelen. De verluchtingsroosters en andere technieken werden verwerkt in het plenum. Dankzij de verticale akoestische isolatie die geplaatst wordt in de plafondpanelen respecteren we de gevraagde doorlaat en zorgen we eveneens voor voldoende akoestische absorptie in de ruimtes Zo kunnen wij het comfort van de gebruikers garanderen.”

 

Samen naar hetzelfde einddoel

“Samen met de bouwheer, architect en aannemer zoeken we bij Interalu - LCC-Plafonds naar een oplossing op maat en streven wij steeds we naar een geslaagd project voor alle partijen”, concludeert Gunter.